Een prachtig en rustgevend strandhuis op Bonaire  
Home       De Villa       Tarieven       Reserveringen       Foto Album       Waarom Bonaire?
 
 


Waarom Bonaire?

Bonaire, samen met Aruba en Curacao bekend als de ABC eilanden. We kozen de stilste van de eilanden en namen Bonaire als onze tweede thuis!
Anders dan de meeste andere Caribische eilanden, kan Bonaire kan het beste omschreven worden als een 'Relax' eiland. Een ideale plek wanneer u graag eens helemaal tot rust wilt komen van het jachtige leven van het noordelijk halfrond. Zoek niet naar grote luxe hotels, trendy winkelcentra, bruisend nachtleven, enz. Bonaire is genieten van een barbecue bij zonsondergang op het strand, een wandeling of fietstocht maken door het ruige natuurpark, duiken of snorkelen in helder blauw water, genieten van een zeiltocht of zelf varen met een huurbootje naar één van de eilanden in de buurt, en genieten van de prachtige zonsondergang op uw eigen privésteiger aan het water.

Bonaire biedt een mooi Caribische klimaat met een jaarlijks gemiddelde temperatuur van rond 30 °C. De koelste maand is januari, de warmste is september, in het algemeen is er echter relatief weinig verschil tussen de seizoenen. De temperatuur van het zeewater varieert van 26 °C tot 29 °C.
Zoals al vermeld, Bonaire staat voor natuur. Het ongerepte ruige platteland, een natuurlijke kustlijn, maar Bonaire is vooral bekend voor haar verbazingwekkende en prachtige onderwaterwereld, haar ongerepte koraalriffen en een overvloed aan leven in de azuurblauwe zee.